Appartement huren in Nerja

Nerja is een pittoreske plaats aan de kust in het zuiden van Spanje en is uiterst geschikt voor een ontspannen doch veelzijdige zonvakantie.

Het is heel eenvoudig om bij ons een mooi appartement te huren in Nerja voor uw vakantie in Andalusië.

https://villaandalusie.nl/wp-content/uploads/2023/10/Appartementen-Nerja-099-en-101-M01.jpeg
Verhuur appartementen in Nerja

Wij hebben een ruim en divers aanbod aan mooie vakantie appartementen in Nerja. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooi vakantie appartement huren in Nerja met een gemeenschappelijk zwembad met uitzicht op zee. U kunt echter ook bij ons terecht indien u een appartement met een tuin wenst te huren dat is gelegen op de begane grond. Ook kunt u bij ons terecht als u een appartement in Nerja wenst te huren met een groot terras met daarop ligstoelen, een eettafel en een barbecue.

De appartementen die u bij ons kunt huren liggen verspreid over heel Nerja. U kunt bij ons een appartement huren in het centrum van Nerja. Echter u kunt ook een appartement boeken dat is gelegen op loopafstand van het Burriana strand. Het Burriana strand ligt aan de oostzijde van het centrum van Nerja. We hebben ook appartementen te huur op loopafstand van het Torrecilla strand. Bovendien hebben wij ook appartementen te huur welke op korte rijdafstand van het centrum van Nerja zijn gelegen. Deze appartementen liggen aan de westzijde van Nerja en zijn nieuwer (i.e. recenter bouwjaar) dan de meeste appartementen in het centrum.

Bijna alle vakantie appartementen in Nerja hebben een gemeenschappelijk zwembad waar u gebruik van kunt maken. Bovendien hebben de meeste appartementen een balkon of een terras. Sommige appartementen in Nerja hebben ook bijzondere extra faciliteiten, zoals bijvoorbeeld een privé-zwembad. Er zijn ook appartementen in Nerja met hebben bijzondere gemeenschappelijke faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals bijvoorbeeld een gezamenlijke fitnessruimte.

Appartement in Nerja huren

Wilt u ook een appartement in Nerja huren? U kunt ons ruime aanbod vakantie appartementen hier bekijken. Bekijk aanbod vakantiehuizen

Vervolgens kijkt u bij Regio en selecteert u ´Nerja´. Bij Type vakantiehuis selecteert u ´Appartement¨. U ziet nu de appartementen die u kunt huren in Nerja.

Als u vragen heeft, twijfelt u dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte appartement voor uw vakantie in Nerja.

Ons aanbod

  • Meer dan 100 vakantie Villa's te huur
  • Villa´s met privé-zwembad en modern interieur
  • Zeer zorgvuldige selectie
  • Veel foto's en duidelijke beschrijving

Veilig en betrouwbaar boeken

  • U boekt bij een Nederlands bedrijf
  • Meer dan 10 jaar ervaring en aangesloten bij de SGR
  • Wij kennen de eigenaar of beheerder persoonlijk
  • Een Villa adviseur helpt u bij het boeken