Vakantiehuis huren in Marbella

U kunt bij ons eenvoudig zelf een vakantiehuis in Marbella huren voor uw vakantie in Andalusië in het zuiden van Spanje.

https://villaandalusie.nl/wp-content/uploads/2023/09/Vakantiehuis-086-Marbella-M1.jpeg
Verhuur vakantiehuizen in Marbella

Wij hebben een groot assortiment van mooie vakantiehuizen in Marbella. U kunt bij ons in Marbella een karakteristiek andalusisch vakantiehuis huren met gebruik van een gemeenschappelijk zwembad. Echter, u kunt bij ons ook een luxe vakantiehuis met privé-zwembad en privé-terras huren in Marbella op loopafstand van het strand.

De meeste vakantiehuizen in Marbella hebben een gemeenschappelijk zwembad waar u gebruik van kunt maken. Het merendeel van de vakantiehuizen in Marbella heeft ook een balkon of een terras. Sommige vakantiehuizen in Marbella hebben ook bijzondere extras, zoals bijvoorbeeld een tuin, een jacuzzi of een dakterras. Ook zijn er vakantiehuizen waarbij u gebruik kunt maken van speciale gemeenschappelijke faciliteiten zoals bijvoorbeeld een tennisbaan of een gym met fitness apparaten.

Vakantie in Marbella

Marbella is een badplaats gelegen aan de kust van Andalusië in het zuiden van Spanje. Marbella heeft haar grote populariteit voornamelijk te danken aan de vele mooie zandstranden, welke zijn verdeeld over een kustlijn van ongeveer 25 kilometer. Langs de vele stranden van Marbella zult u een grote selectie aan restaurants en barretjes met terrassen aantreffen.

Puerto Banus is de luxe jachthaven van Marbella. In Puerto Banus meren luxe jachten aan welke u kunt bekijken als u over de boulevard wandelt. Aan de boulevard treft u een ruimte selectie aan gezellige restaurants en barretjes met terrasjes. Ook zijn er vele luxe winkels van internationale modemerken.

Het is ook leuk om het historische centrum van Marbella te bezoeken. Het historische centrum, oftewel het casco antiguo, is gelegen rondom het plein plaza de los naranjos. U treft hier een heel ander publiek aan dan bij Puerto Banus. De prijzen van de horeca aan de terrasjes liggen hier ook aanmerkelijk lager.

Vakantiehuis in Marbella huren

Wilt u ook een vakantiehuis huren in Marbella? U kunt ons ruime aanbod vakantiehuizen hier bekijken. Bekijk aanbod vakantiehuizen

In het zoekmenu kijkt u bij Regio en selecteert u ´Marbella´. Bij Type vakantiehuis selecteert u ´Vakantiehuis¨. U ziet nu onze vakantiehuizen in Marbella. Als u klikt op ´Kaart´ dan kunt u de vakantiehuizen die u in Marbella kunt boeken zien in de map view.

Als u vragen hebt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van het perfecte vakantiehuis voor uw vakantie in Marbella.

Ons aanbod

  • Meer dan 100 vakantie Villa's te huur
  • Villa´s met privé-zwembad en modern interieur
  • Zeer zorgvuldige selectie
  • Veel foto's en duidelijke beschrijving

Veilig en betrouwbaar boeken

  • U boekt bij een Nederlands bedrijf
  • Meer dan 10 jaar ervaring en aangesloten bij de SGR
  • Wij kennen de eigenaar of beheerder persoonlijk
  • Een Villa adviseur helpt u bij het boeken