Vakantiehuis huren in Nerja

U kunt bij ons eenvoudig zelf een vakantiehuis in Nerja huren voor uw vakantie in Andalusië in het zuiden van Spanje.

https://villaandalusie.nl/wp-content/uploads/2023/10/Vakantiehuizen-Nerja-120-en-121-M01.jpeg
Verhuur vakantiehuizen in Nerja

Wij hebben diverse mooie vakantiehuizen in Nerja welke beschikbaar zijn voor vakantieverhuur. U kunt bij ons een mooi vakantiehuis in Nerja huren met uitzicht op zee en met het gebruik van een gemeenschappelijk zwembad. Echter, u kunt bij ons ook een luxe vakantiehuis huren met een privé-zwembad en op loopafstand van het Burriana strand.

De meeste vakantiehuizen in Nerja hebben een privé-zwembad. De vakantiehuizen die niet over een privé-zwembad beschikken, hebben meestal toegang tot een gemeenschappelijk zwembad. Sommige vakantiehuizen in Nerja hebben uitzicht op zee, terwijl andere vakantiehuizen in Nerja bijvoorbeeld gunstig zijn gelegen ten opzicht van het strand.

Vakantie in Nerja

Nerja is een populaire badplaats gelegen aan de Costa del Sol. Het pittoreske Nerja ligt aan de kust van Andalusië in het zuiden van Spanje. Nerja heeft haar grote populariteit voor een groot deel te danken aan de vele mooie stranden. Sommige stranden zijn verscholen in prachtige baaien met indrukwekkende rotspartijen. Langs de stranden van Nerja zult u diverse leuke restaurantjes en terrasjes aantreffen.

Midden in het centrum van Nerja ligt het balkon van Europa. Vanaf het balkon van Europa hebt u een prachtig wijds uitzicht op de Middellandse zee. In het centrum van het pittoreske Nerja zijn er smalle bochtige straatjes met typisch andalusische witte huisjes. In het centrum zijn er heel veel  restaurantjes met leuke terrasjes om op te zitten voor een drankje of een maaltijd.

Het is ook leuk om de grotten van Nerja (las cuevas de Nerja) te bezoeken. De grotten liggen ongeveer 3,5 km buiten het centrum van Nerja. De grotten van Nerja werden in 1959 bij toeval ontdekt, en zijn naar onze mening zeker een bezoekje waard.

Vakantiehuis in Nerja huren

Wilt u ook een vakantiehuis huren in Nerja? U kunt ons ruime aanbod vakantiehuizen hier bekijken. Bekijk aanbod vakantiehuizen

In het zoekmenu kijkt u bij Regio en selecteert u ´Nerja´. Bij Type vakantiehuis selecteert u ´Vakantiehuis¨. U ziet nu onze vakantiehuizen in Nerja.

Als u vragen hebt, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst bij het vinden van het perfecte vakantiehuis voor uw vakantie in Nerja.

Ons aanbod

  • Meer dan 100 vakantie Villa's te huur
  • Villa´s met privé-zwembad en modern interieur
  • Zeer zorgvuldige selectie
  • Veel foto's en duidelijke beschrijving

Veilig en betrouwbaar boeken

  • U boekt bij een Nederlands bedrijf
  • Meer dan 10 jaar ervaring en aangesloten bij de SGR
  • Wij kennen de eigenaar of beheerder persoonlijk
  • Een Villa adviseur helpt u bij het boeken